cabecera general
cabecera empresa
L'empresa

Vision of energy business

ENERGIA LOCAL es va fundar a finals del 2008 amb l'objectiu de donar serveis professionals d'elevat valor afegit en el terreny de l'energia i d'elaborar projectes empresarials a nivell nacional i internacional.

ENERGIA LOCAL es distingeix per la seva visió en el negoci energètic, fruit del coneixement de les àrees que envolten les operacions i de l'experiència dels seus socis i associats.

ENERGIA LOCAL és i actua de forma independent. Els professionals d' ENERGIA LOCAL treballem de forma compromesa amb les necessitats dels nostres clients, amb un elevat grau de coneixement i de professionalitat, flexibilitat i compromís.

empresa esquema inferior cat

 

cabecera publicaciones

20171121ForoFAER
ENERGIA LOCAL presente en el…
ENERGIA LOCAL asistió el pasado 21 de noviembre al primer Foro sobre aprovechamiento de la energía de los residuos (I FAER) en la Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales de Madrid. El…
20171128 AsambleaAcogen2017
ENERGIA LOCAL presente en la…
ENERGIA LOCAL, consultora de cabecera de ACOGEN, asistió el pasado 16 de noviembre a la Asamblea General de dicha Asociación; una asamblea inaugurada por Alejandro Cros, Subdirector General de…