cabecera general
cabecera empresa
L'empresa

Vision of energy business

ENERGIA LOCAL es va fundar a finals del 2008 amb l'objectiu de donar serveis professionals d'elevat valor afegit en el terreny de l'energia i d'elaborar projectes empresarials a nivell nacional i internacional.

ENERGIA LOCAL es distingeix per la seva visió en el negoci energètic, fruit del coneixement de les àrees que envolten les operacions i de l'experiència dels seus socis i associats.

ENERGIA LOCAL és i actua de forma independent. Els professionals d' ENERGIA LOCAL treballem de forma compromesa amb les necessitats dels nostres clients, amb un elevat grau de coneixement i de professionalitat, flexibilitat i compromís.

empresa esquema inferior cat

 

cabecera publicaciones

20171016 Presupuestos2018 1
Seminario Profesional…
ENERGIA LOCAL organiza, el día 26 de octubre, la tercera edición del curso enfocado a industrias donde la energía tiene un peso importante en la estructura de costes. Igual que en anteriores…
20170919 Seminario2017
¡Save the Date! 26 de…
ENERGIA LOCAL organiza la tercera edición del curso enfocado a industrias donde la energía tiene un peso importante en la estructura de costes. Igual que en anteriores ediciones el curso tiene un…