cabecera general
cabecera empresa
L'empresa

Vision of energy business

ENERGIA LOCAL es va fundar a finals del 2008 amb l'objectiu de donar serveis professionals d'elevat valor afegit en el terreny de l'energia i d'elaborar projectes empresarials a nivell nacional i internacional.

ENERGIA LOCAL es distingeix per la seva visió en el negoci energètic, fruit del coneixement de les àrees que envolten les operacions i de l'experiència dels seus socis i associats.

ENERGIA LOCAL és i actua de forma independent. Els professionals d' ENERGIA LOCAL treballem de forma compromesa amb les necessitats dels nostres clients, amb un elevat grau de coneixement i de professionalitat, flexibilitat i compromís.

empresa esquema inferior cat

 

cabecera publicaciones

WEBINAR ACOGEN
ENERGIA LOCAL participa en el…
Ayer, día 16 de septiembre tuvo lugar el Comité de Eficiencia y Promoción de ACOGEN, que debido a las restricciones por la COVID-19, se realizó via online y al que se conectaron en algún momento…
webinar gi ernest2
ENERGIA LOCAL participa en el…
ENERGÍA LOCAL ha participado de nuevo en el webinar semestral organizado por GasINDUSTRIAL, donde se ha tratado extensamente la peculiar situación de los mercados gasistas. En esta edición, Ernest…