cabecera general
cabecera empresa
L'empresa

Vision of energy business

ENERGIA LOCAL es va fundar a finals del 2008 amb l'objectiu de donar serveis professionals d'elevat valor afegit en el terreny de l'energia i d'elaborar projectes empresarials a nivell nacional i internacional.

ENERGIA LOCAL es distingeix per la seva visió en el negoci energètic, fruit del coneixement de les àrees que envolten les operacions i de l'experiència dels seus socis i associats.

ENERGIA LOCAL és i actua de forma independent. Els professionals d' ENERGIA LOCAL treballem de forma compromesa amb les necessitats dels nostres clients, amb un elevat grau de coneixement i de professionalitat, flexibilitat i compromís.

empresa esquema inferior cat

 

cabecera publicaciones

Diapositiva1
Activación del servicio de…
  Red Eléctrica, como operador del sistema, ya ha activado por criterios económicos el servicio de interrumpibilidad 7 horas en el mes de febrero. En enero fueron 5 horas.      Para más información…
20171220 Aspapel
ENERGIA LOCAL ayuda a ASPAPEL…
ENERGIA LOCAL ofreció el pasado 28 de noviembre un webinar para los socios de ASPAPEL, Asociación española de fabricantes de pasta, papel y cartón. En dicho webinar, ENERGIA LOCAL explicó las…